Achter Tandtechniek Van Ineveld is Ben van Ineveld de drijfveer. Naast tandtechnicus is hij ook klinisch prothesetechnicus. Een Klinisch prothesetechnicus is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses. Het laboratorium heeft meer dan 20 jaar ervaring en vakkennis op het gebied van kunststofprotheses op implantaten van verschillende systemen.

Op locatie worden cursussen gegeven voor tandtechniekers en tandartsen. De nieuwste ontwikkelingen op dit vakgebied worden op de voet gevolgd. De implantologiekliniek en het tandtechnisch laboratorium maken deel uit van een Europees netwerk van post-academische/klinische onderwijscentra. Het ontwikkelen en de toepassing van nieuwe technieken op het gebied van gebitsprotheses en implantaten heeft een hoge prioriteit.

Er wordt gewerkt met gekwalificeerde medewerkers. De leerlingen worden praktisch binnen ons bedrijf opgeleid. Het theoretische gedeelte is voor rekening van SVGB te Utrecht. Het laboratorium is gecertificeerd als erkent leerbedrijf.

Het goed geoutilleerde laboratorium is uitgerust met de nieuwste en beste materialen. Het heeft een eigen behandelkamer.

Het kwaliteitssysteem van Tandtechniek Van Ineveld is in overeenstemming met de norm DEMAQS â .